Odense Congress Center
BOLIG – MAD – DESIGN MESSEN


Fynske fristelser

I efteråret 2017 blev Street Food Denmark bedt om at facilitere et restaurantområde på 800 kvm i Odense Congress Center. Landets største livsstilsmesse med over 50.000 besøgende på tre dage ville afprøve et nyt madkoncept på messen.

Den udfordring tog Street Food Denmark til sig. Der blev sammensat et spændende Street Food-mekka, hvor vi inviterede udvalgte madkoncepter inden for til at servere gastronomi i særklasse – og også lokale Street Food Denmark medlemmer stod klar til at servicere den mange sultne messedeltagere.

På bespisningsområdet blev der skabt den rette Street Food-stemning med opsigtsvækkende Food Trucks, virkelig lækkert og frisklavet Street Food og naturligvis også et barområde med servering af drikkevarer til de forskellige madkoncepter.

Løsningen blev et sammenhængende Street Food-område i høj kvalitet, der var udsmykket med lyskæder, borde, lys, planter, dekorationer og lounge. Til messen havde Street Food Denmark valgt følgende samarbejdspartnere:

Joe & The Juice: Juices, sandwiches og kaffe
Gopa Club: Økologiske pandekager
Kao Thai: Thailandske specialiteter
Vex Mex: Vegansk og vegetariske specialiteter med mexicansk islæt
Siesta: Tapas
Sushi Insu: Sushi, østers og kaviar
Restaurant Paprika: Indiske specialiteter
Husbryggeriet Jacobsen: Specialøl
H.J. Hansen Vin A/S: Vin, drinks og champagne

Resultatet blev den største eksterne bespisning i messecentrets historie. Afviklingen gik over al forventning med masser af spisende gæster i madområdet. Fra messearrangøren Intercomp Danmark fik Street Food Denmark stor ros for aktiviteten og flere tusinde gæster nød godt af dette spændende Street Food-initiativ med gastronomi fra øverste hylde.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Christian Willesen fra Street Food Denmark på telefon +45 2118 8040 eller mailadressen christian@streetfooddenmark.com og få mere at vide om vores økologiske koncept.

Street Food i særklasse


Fra verdenskøkkenet

Følg duften af gastronomisk gademad fra alverdens lande. Tag en bid af verden og få smag for endnu flere madoplevelser.


Frisklavet på stedet

Dedikerede kokke og engagerede ildsjæle skaber lækker Street Food på stedet. Forkæl dine smagsløg med frisklavet mad.


Serveret med et smil

Oplev ægte Street Food-stemning med en uhøjtidelig attitude, personlig service og masser af smil på menuen.