Der er dømt ægte havnestemning, når Street Food Denmark inviterer til Dragør Madmarked i løbet af sommeren 2018. Over fire weekender vil den centrale havneplads i Dragør summe af liv med lækker Street Food, sprød DJ-musik, et tilstødende marked med specialprodukter – og naturligvis masser af autentisk råhygge i en maritim sammenhæng.

Street Food på havnen
Dragør Madmarked er en nyskabelse i Street Food-sammenhæng. En række udvalgte madboder er draget ud i sommerlandet og ned på den gamle havn i Dragør, der traditionelt tiltrækker mange eventyrlystne gæster fra hele verden. Den unikke kombination af sejlermiljø, havnestemning, Dragørs bykerne og mobilt Street Food gør madmarkedet til en ganske særlig oplevelse.

Få en stand på markedet
Apropos det tilstødende marked opfordrer Christian Willesen til, at interesserede stadeholdere henvender sig til ham for at deltage i denne del af markedet. Her bliver det muligt at præsentere eksempelvisspecialprodukter inden for fødevarer, designprodukter, luksuslopper og lignende produkter til de besøgende. 

Dragør Madmarked løber af stablen over fire weekender hen over sommeren 2018. Det åbner som nævnt Skt. Hans aftensdag den 23. juni og fortsætter her til 24. juni. Næste åbning er weekenden den 21. og 22. juli, derefter den 18., 19. og 26. august endelig weekenden 8.- 9. september 2018. 

Vil du vide mere?
Kontakt Christian Willesen fra Street Food Denmark på telefon +45 2118 8040 eller mailadressen christian@streetfooddenmark.com og få yderligere oplysninger om indholdet af denne pressemeddelelse.