ESFA Finalen 2019


European Street Food Awards 2019 danske finale, som Street Food Denmark i fælleskab med Eventkontoret faciliterende i år, blev en stor succes.

Dhaba vandt juryprisen og dermed titlen som Danmarks bedste Street Food oplevelse, og Trilla in Manilla vandt publikumsprisen.

Aldrig har vi i Danmarks haft så skarp et felt af Street Food aktører samlet på et og samme sted, og publikum fik en mulighed for at teste det højeste niveau der findes af Street Food herhjemme, til stor fornøjelse for de mange fremmødte, der gjorde weekenden til en fornøjelse.

Der blev dystet skarp blandt de 10 finale deltagere, der alle til lejligheden var udvalgt af Street Food Denmark pga deres altid høje og kompromisløse tilgang til madoplevelser.

Alle deltagere fortjener anerkendelse for deres sublime niveau inden for de kategorier de hver især repræsenterer, men som det altid er i konkurrencer skal der kåres en vinder.

Vinderne af EFSA 2019 blev af vores jury, der i år bestod af … valgt til at være Dhaba, der i overbevisende stil leverede både flot Street Food samt show fra deres suveræne Food Truck.

Publikumsprisen og en sikker finaleplads i EFSA 2019 store europæiske finale gik ligeledes overbevisende til Trilla In Manilla, der i den grad viste hvordan det skal gøres.

Street Food Denmark ønsker begge vores medlemmer tillykke med den overbevisende opvisning, og vi tager til Malmø i weekenden den 28.-29. september i forventning om at få det europæiske trofæet med hjem!

<hr />

Vil du vide mere?

Kontakt Christian Willesen fra Street Food Denmark på telefon +45 2118 8040 eller mailadressen christian@streetfooddenmark.com og få mere at vide om vores økologiske koncept.

Street Food i særklasse


Fra verdenskøkkenet

Følg duften af gastronomisk gademad fra alverdens lande. Tag en bid af verden og få smag for endnu flere madoplevelser.


Frisklavet på stedet

Dedikerede kokke og engagerede ildsjæle skaber lækker Street Food på stedet. Forkæl dine smagsløg med frisklavet mad.


Serveret med et smil

Oplev ægte Street Food-stemning med en uhøjtidelig attitude, personlig service og masser af smil på menuen.